Ezekre figyelj oda reptéri parkoló foglalás előtt

Ezekre figyelj oda reptéri parkoló foglalás előttReptéri parkoló foglalása ma már csak pár perces folyamat, rengeteg lehetőség van, és akár online, akár telefonon foglalsz, nem fog sok időbe telni. Nem mindegy azonban, hogy hol és hogyan foglalsz, mutatjuk, hogy mire kell odafigyelni.

A reptér körül számtalan magán parkolót lehet találni. Közös bennük, hogy a reptérhez nem kapcsolódnak, hanem attól függetlenek, és az utazóközönség nagy része őket választja a hivatalos reptéri parkoló helyett. Mivel független vállalkozásokról van szó, és az autódat bízod rájuk, ezért nagyon oda kell figyelni, hogy melyik cég szolgáltatásait veszed igénybe.

Foglalás előtt mindig érdemes elolvasni a véleményeket a parkolóról. Ezeket általában a Google-ben érdemes megnézni, itt ugyanis független véleményeket lehet találni a parkolók profiljain. A vélemények mellett a szolgáltatások is fontosak foglalás előtt. Ha fontos, hogy védve legyen az autó az időjárás ellen, akkor fedett parkolót keress. Azt azonban nem szabad feltételezni, hogy úgyis lesz fedett hely a kiválasztott parkolóban.

Az időjárás elleni védelem mellett a biztonság is fontos szempont. Kizárólag kamerával védett és egész nap őrzött parkolót válassz, hogy el tudd kerülni az esetleges kellemetlenségeket, problémákat.

Valahogy a reptérre is ki kell jutni a parkolótól. Ha nem akarsz ezzel vesződni, akkor transzfert tartalmazó parkolót keress, és akkor a cég ki fog szállítani, valamint ki is fog menni érted a reptérre.